Παιδικά καθίσματα

 0 Review

Παιδικό κάθισμα ποδηλάτου Polisport Koolah, Groovy (εως 22kg)

Οπίσθιο παιδικό κάθισμα σκελετού PolisportΜε βάση και βραχίονα, για στήριξη στον σκελετό του ποδηλάτου.Τοποθέτηση στο σκελετό του ποδηλάτου.Για παιδιά ηλικίας μέχρι και 7 ετών και μέγιστο βάρος 22Kg.Εξοπλισμένο με ζώνες ασφαλείας οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν σε ύψος και σε μήκος ώστε να ασφαλίζου..

55,00€

 0 Review

Παιδικό κάθισμα πίσω Polisport Guppy (22-35kg)

Οπίσθιο παιδικό καθισματάκι σχάρας Guppy της Polisport.Ιδανικό για παιδιά βάρους 22-35kg.Το κάθισμα μπορεί να ρυθμιστεί εμπρός ή πίσω ανάλογα με το ύψος του παιδιού.Διαθέτει μαλακό μαξιλάρι και πλάτη στήριξης για μεγαλύτερη άνεση2 Point Safety HarnessAdjustable FootrestFitting Luggage Carrier Width ..

79,00€

 0 Review

Ασφάλεια Καθίσματος Polisport

Βάση καθίσματος PolisportΒάση Polisport για τοποθέτηση στο σωλήνα του ποδηλάτου.Παρέχει ευκολία για χρήση του παιδικού καθίσματος σε περισσότερα ποδήλατα. χωρίς την αφαίρεση της βάσης..

16,00€

 0 Review

Παιδικό κάθισμα σχάρας Bellelli (εως 22kg)

Οπίσθιο παιδικό κάθισμα σχάρας BellelliΜε βάση για στήριξη στη σχάρα του ποδηλάτου.Εξοπλισμένο με ζώνες ασφαλείας οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν σε ύψος και σε μήκος ώστε να ασφαλίζουν καλύτερα το παιδί.Κουμπώματα ασφαλείας ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μην μπορεί να τα ανοίξει το παιδί αλλά ταυτόχρον..

65,00€

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)