Παιδικά καθίσματα ποδηλάτου

Παιδικά καθίσματα ποδηλάτου
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Παιδικό κάθισμα εμπρός Polisport Bilby (9-15kg)
  Εμπρόσθιο παιδικό κάθισμα Polisport με βάση και βραχίονα για στήριξη στον σκελετό του ποδηλάτου. Ειδικός σχεδιασμός για να κινείται άνετα το κράνος του παιδιού. Για παιδιά όλων των ηλικιών με βάρος 9 έως 15 κιλά. Εξοπλισμένο με ζώνες ασφαλείας οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν σε ύψος και σε μήκος ώστε να ασφαλίζουν καλύτερα το παιδί. Ειδικό για χρήση με κράνος. Κουμπώματα ασφαλεί..
  45,00€
 • Παιδικό κάθισμα πίσω Polisport Guppy (22-35kg)
  Οπίσθιο παιδικό καθισματάκι σχάρας Guppy της Polisport. Ιδανικό για παιδιά βάρους 22-35kg. Το κάθισμα μπορεί να ρυθμιστεί εμπρός ή πίσω ανάλογα με το ύψος του παιδιού. Διαθέτει μαλακό μαξιλάρι και πλάτη στήριξης για μεγαλύτερη άνεση   ..
  65,00€ 78,00€
 • Παιδικό κάθισμα σκελετού Polisport (εως 22kg)
  Οπίσθιο παιδικό κάθισμα Polisport με βάση και βραχίονα, για στήριξη στον σκελετό του ποδηλάτου. Τοποθέτηση στο σκελετό του ποδηλάτου. Για παιδιά ηλικίας μέχρι και 7 ετών και μέγιστο βάρος 22Kg. Εξοπλισμένο με ζώνες ασφαλείας οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν σε ύψος και σε μήκος ώστε να ασφαλίζουν καλύτερα το παιδί. Κουμπώματα ασφαλείας ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μην μπορεί..
  47,00€
 • Παιδικό κάθισμα σχάρας Polisport (εως 22kg)
  Οπίσθιο παιδικό κάθισμα Polisport με βάση για στήριξη στην σχάρα του ποδηλάτου. Για παιδιά όλων των ηλικιών με βάρος έως 22 κιλά. (Η σχάρα πρέπει να αντέχει το αντίστοιχο φορτίο) Εξοπλισμένο με ζώνες ασφαλείας οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν σε ύψος και σε μήκος ώστε να ασφαλίζουν καλύτερα το παιδί. Οι ζώνες διαθέτουν μαξιλαράκια για άνετη και μαλακή επαφή με το σώμα. Κουμπώ..
  47,00€