Τσάντες- τσαντάκια / τσάντες σχάρας

Τσάντες- τσαντάκια / τσάντες σχάρας
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Διπλό τσαντάκι με αποσπώμενη θήκη κινητού
  Τσαντάκι κινητού για τοποθέτηση στο σκελετό του ποδηλάτου. Η θήκη του κινητού μπορεί να αποσπαστεί από την βάση τοποθέτησης.  Διατίθεται χώρος για προσωπικά αντικείμενα. Περιστρεφόμενη ..
  13,00€ 15,00€
 • Θήκη κινητού universal για το τιμόνι (FLY)
  Περιστρεφόμενη θήκη κινητού. Τοποθετείται το τιμόνι του ποδηλάτου ..
  8,00€
 • Θήκη κινητού μανταλάκι για το τιμόνι (FLY)
  Περιστρεφόμενη θήκη κινητού. Τοποθετείται το τιμόνι του ποδηλάτου ..
  8,00€
 • Τσάντα σέλλας m-wave μεσαία πτυσσόμενη
  Τσαντάκι M-Wave ιδανικό για τοποθέτηση κάτω από την σέλα. Διαθέτει φερμουάρ στο κάτω μέρος το οποίο του προσφέρει επιπλέον χώρο όταν ανοιχτεί. Εξοπλισμένο με ανακλαστικά για καλύτερη ορατότητα από τα διερχόμενα οχήματα. Τύπος:Σέλας Υλικό κατασκευής:Πλαστικό Διαστάσεις:160x80x150 mm Αντοχή στο νερό:Αδιάβροχο Μέγεθος: Medium ..
  7,00€
 • Τσάντα σέλλας m-wave μικρή
  Τσαντάκι σέλλας M-Wave.  Εξοπλισμένο με ανακλαστικά για καλύτερη ορατότητα από τα διερχόμενα οχήματα. Χαρακτηριστικά: Υλικό κατασκευής:Συνθετικό Τύπος:Σέλας Αντοχή στο νερό:Ναι   ..
  4,00€
 • Τσάντα σχάρας Force Triple Target
  Τριπλή τσάντα της Force αποτελούμενη από 2 πλαϊνές και μια επάνω τσάντα Τοποθετείται πολύ εύκολα στη σχάρα του ποδηλάτου και έχει συνολική χωρητικότητα 32L. Η κάθε τσάντα είναι χωρισμένη σε τμήματα για την ομοιόμορφη κατανομή του χώρου και του βάρους. Είναι εξοπλισμένη με αντανακλαστικές γραμμές και έχει ειδική υποδοχή για πίσω φανάρι, έτσι ώστε να παρέχει στον ποδηλάτη τη μέγιστη δυνατή ασ..
  40,00€
 • Τσάντα σχάρας διπλή m-wave amsterdam
  Τσάντα σχάρας M-Wave Amsterdam Double Διπλός σάκος για τοποθέτηση στην οπίσθια σχάρα του ποδηλάτου. Κατασκευασμένος από αδιάβροχο και ανθεκτικό υλικό με προκαθορισμένο σχήμα. Πρακτικός εσωτερικός σχεδιασμός με χωρητικότητα 30 lt. Ενισχυμένα τοιχώματα για προστασία του περιεχομένου και λαβή ανάμεσα στα σακίδια για εύκολη μεταφορά. Διαθέτει διχτάκι στο πίσω μέρος της κάθε τσάντας και αντανακλ..
  22,00€
 • Τσάντα σχάρας τριπλή m-wave amsterdam
  Η τσάντα Amsterdam Triple της M-Wave, είναι η μεγαλύτερη της κατηγορίας της με συνολική χωρητικότητα 96L. Με 3 ξεχωριστές θήκες, 2 πλαϊνές και μια πάνω, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για αυτόν που θέλει να μεταφέρει μεγάλο όγκο. Οι πλαϊνές θήκες χωρητικότητας 34L η κάθε μια διαθέτουν ενισχυμένα τοιχώματα και είναι αδιάβροχες, κατάλληλες για κάθε μεταφορά. Η πάνω θήκη χωρητικότητας 28L, διαθ..
  35,00€
 • Τσαντάκι κινητού Force Dive 896169
  Τσαντάκι κινητού της Force με τοποθέτηση στο σκελετό ή στο τιμόνι του ποδηλάτου. Είναι προσαρμόσιμη ανάλογα το πάχος του λαιμού και η θήκη μπορεί να αποσπαστεί από την βάση τοποθέτησης.  Η ζελατίνη στο παράθυρο είναι κατασκευασμένη από υλικό που επιτρέπει τη χρήση της οθόνης αφής ακόμα και σε βροχερές καιρικές συνθήκες. Διαστάσεις  10,5 cm x 17,5 cm x 1 cm, βάρος: 99 g ..
  17,00€
 • Τσαντάκι κινητού Force Touch 896168
  Τσαντάκι κινητού από τη Force με τοποθέτηση στο σκελετό του ποδηλάτου. Είναι προσαρμόσιμη ανάλογα το πάχος του λαιμού και η θήκη μπορεί να αποσπαστεί από την βάση τοποθέτησης.  Η ζελατίνη στο παράθυρο είναι κατασκευασμένη από υλικό που επιτρέπει τη χρήση της οθόνης αφής. Διατίθεται χώρος για προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. μήκος: 17εκ., πλάτος: 9εκ., ύψος: 3εκ βάρος: ..
  15,00€
 • Τσαντάκι σέλλας κλασικό
  Τσαντάκι σέλλας κλασικό Χρώμα: μαύρο   ..
  2,50€
 • Τσαντάκι σκελετού & για κινητό m-wave rotterdam TOP L
  Τσαντάκι σκελετού με θήκη για κινητό τηλέφωνο. Διαθέτει 3 velcro για ιδανική στήριξη, ενισχυμένο πάτο και διαφανές άνω μέρος με δυνατότητα αφής για να ελέγχετε την συσκευή σας. Χαρακτηριστικά: Υλικό κατασκευής:Συνθετικό Τύπος:Σκελετού Αντοχή στο νερό:Ναι Χωρητικότητα:0.8 lt Διαστάσεις:18.5x9x9.5 cm     ..
  7,00€